Nieuws & blog

buurtmarkt nije leije

26 november Van Kuubskist naar Keuken & Buurtmarkt in Nije Leije!

Geef je buurvrouw eens een zak heerlijke Annabelle aardappelen kado, of geniet met zijn allen van ouderwets lekkere hutspot;

de categorie “van kuubskist naar keuken” is weer toegevoegd op onze site! 

https://timpelsteed.nl/product-categorie/van-kuub-naar-keuken/

En wat nog handiger is…. hij blijft er deze winter staan. Heerlijke biologisch geteelde aardappelen en groentes van de Friese zeeklei; bewaarprodukten; betaal minder voor grotere aantallen; vraag je familie/dorpsgenoten en koop met zijn allen in! 

26 november zijn we weer in de Nije Leije (voormalige Kooi-Aap fabriek), van 10:00 -15:00 is iedereen van harte welkom om de bestelling af te halen (bestellen voor woensdagavond 23:00). Let op: op deze dag kunnen alleen bestellingen afgehaald worden uit de “van kuub naar keuken”-categorie. Kiest u voor een ander afhaaladres/-moment (Timpelsteed, Aalsum (bij Dokkum) of Buitenpost) dan kan er daarnaast ook besteld worden uit de andere webwinkel-categorieën.

“Fan Boer nei Minsken” organiseert deze dag ook een markt; diverse standhouders met lokale produkten (tegen contante betaling) zijn dan ook aanwezig, daarnaast is er catering (pompoensoep 😉), dus er kan een gezellig dagje uit van gemaakt worden.

Vragen? App/bel 06  – 10400656 Rika Sipma-Winters, Team Timpelsteed!

Timpelsteed

Biologisch dynamisch akkerbouwbedrijf Timpelsteed & Zorgboerderij Vento Verde

Bezoek onze winkel

Maandag: 13:00 – 16:00
Donderdag: 13:00 – 18:00
Zaterdag: 09:30 – 12:00