Nieuws & blog

Folle lok en seine; wike 1 fan 2023, us oanbod en nijs!

Wike 1 fan 2023, ús oanbod en nijs!

Goedemorgen!!

In 2022 hebben we weer genoten van alle enthousiaste reacties op onze producten. Dat motiveert enorm en daar genieten we heel erg van! Van oud naar nieuw…. Een grote verandering is de  webwinkel, heel erg praktisch, maar het persoonlijke contact via whatsapp, mail, sms zal ik ook wel een beetje missen. Want het is ook genieten om zulke berichtjes te ontvangen;

bestellingen

graag bestellen voor maandagochtend 12 uur, of voor donderdagochtend 8 uur. 

Kiest u voor “betalen via bankoverdracht” volg dan de instructies via de mail en boek uw betaling over naar het daar vermelde bankrekeningnummer (en niet rechtstreeks naar ons bedrijf), dan komt de bestelling in ons systeem daarna automatisch op “betaald” te staan. 

Is een produkt achteraf niet leverbaar? Dan ontvangt u het teveel betaalde bedrag retour op uw rekening. 

Fust: heeft u nog blauwe en groene kratjes thuis liggen? Die zijn weer van harte welkom op Timpelsteed! Wij rekenen geen statiegeld, maar elk “verdwaald” kratje kunnen we goed gebruiken. Net als eierdozen! 

ons aanbod: https://timpelsteed.nl/WINKEL

Ze zijn er weer! Kumquats….. de eerste keer was even schrikken 😉, maar nu snoep ik er regelmatig van. Echt een aanrader!

Ook natuurlijk weer besteld en op voorraad; de veldsla van Jochum de Boer. Heerlijk zacht “groenvoer”. Gister heerlijk van gegeten; gebakken krielaardappeltjes/sjalotten/appels (in kleine blokjes), beetje peper/zout en honingmosterdsaus laten afkoelen en dan husselen met de veldsla. Simpel, gezond en heel erg lekker. Eventueel nog wat ongebakken appelstukjes en wat geraspte oude kaas er doorheen.

Heeft u een lekker recept, tip met betrekking tot onze produkten? Dan horen wij dat graag, en kunnen wij dit delen met onze andere klanten; mail dit naar info@timpelsteed.nl

Wil je grotere aantallen inkopen? Kijk dus eens in de categorie “van kuub naar keuken”! 

bedrijfsfilm! 

Monique (Jouw Dagelijkse Kost) en Sandra (Streekboer) geweest en Stefan heeft (mbv Jaap, drone) een prachtige bedrijfsfilm gemaakt! Een geschreven stukje: https://destreekboer.nl/bij-de-boer-timpelsteed/ & de film (staat nu nog alleen op facebook)

https://www.facebook.com/stephan.janssen.31/videos/1200287460901135

Prachtige beelden (en een goed verhaal ;-))

Your Locals!

Woon je in de omgeving van Buitenpost, meer richting Surhuisterveen of “yn de walden”? Via Henk en Hennie van cadeauwinkel Op e stal kunnen onze produkten ook besteld en zelfs thuisbezorgd worden! Meer informatie? Stuur een mailtje naar opstal@waddengoud.nl of app/bel Henk Pilat 06 54341610, of mij,  

Fijne week gewenst!

met vriendelijke groet,

namens Team Timpelsteed & Vento Verde 

Rika Sipma          06 – 10 40 06 56

Timpelsteed

Biologisch dynamisch akkerbouwbedrijf Timpelsteed & Zorgboerderij Vento Verde

Bezoek onze winkel

Maandag: 13:00 – 16:00
Donderdag: 13:00 – 18:00
Zaterdag: 09:30 – 12:00