Nieuws & blog

Week 4; de Zaderij, Biobeurs en Groene Hokkaido!

Ze zijn eind vorige week binnengekomen en vanaf vandaag te koop in de winkel (en ondertussen zijn we ook druk bezig om ze in onze webwinkel te zetten); de zaden van de Zaderij! O.a. zakjes zaad van black cherry tomaten, courgettes, sperziebonen, andijvie & een starterspakket met diverse soorten, meer informatie over de verschillende soorten die wij te koop aanbieden vind u hier:

Het starterspakket

Donderdag zijn Pyt en ik naar de Biobeurs in Den Bosch geweest (www.biokennisweek.nl), een groot opgezet evenement met o.a. veel lezingen en workshops. Een heel diverse beurs; bedrijven die schoonmaakartikelen aanleveren, make-up, uienzaad, financiële sector, stichting Demeter, machines, chromatografie, tussenhandelaren, kaasboeren, afbreekbaar verpakkingsmateriaal etc.etc. Weer met genoeg inspiratie naar huis!

ons aanbod https://timpelsteed.nl/winkel/

Een simpel recept, maar zo lekker! Gemaakt van onze groene Hokkaido pompoen. De groene pompoen heeft een wat hardere schil (tip, goed wassen en dan op een lage temperatuur tijdje verwarmen in de oven, dan is hij makkelijker te schillen, al is de schil ook eetbaar).

In Nederland (oranje boven / Halloween!) is men heel erg gefocussed op de oranje pompoen, maar in de landen om ons heen waar smaak/kwaliteit de boventoon voert, word eigenlijk altijd de groene pompoen gebruikt. De structuur en smaak zijn (vinden wij 😉) lekkerder! Probeer eens uit, zou ik zeggen! In de categorie “van Kuub naar Keuken” zijn ze ook te vinden; https://timpelsteed.nl/product/pompoen-groen-timpelsteed-mts/

Heerlijke geroosterde pompoen met olijfolie, peper en zout (eventueel met kurkuma , komijn of tijmpoeder )

Heeft u ook een lekker recept, tip met betrekking tot onze produkten? Dan horen wij dat graag, en kunnen wij dit delen met onze andere klanten; mail dit naar info@timpelsteed.nl

Wil je grotere aantallen inkopen? Kijk dus eens in de categorie “van kuub naar keuken”! 

bestellingen

bestellen voor maandagochtend 12 uur, of voor donderdagochtend 8 uur. 

Kiest u voor “betalen via bankoverdracht” volg dan de instructies via de mail en boek uw betaling over naar het daar vermelde bankrekeningnummer (en niet rechtstreeks naar ons bedrijf), dan komt de bestelling in ons systeem daarna automatisch op “betaald” te staan. 

Is een produkt achteraf niet leverbaar? Dan ontvangt u het teveel betaalde bedrag retour op uw rekening. 

Fust: heeft u nog blauwe en groene kratjes thuis liggen? Die zijn weer van harte welkom op Timpelsteed! Wij rekenen geen statiegeld, maar elk “verdwaald” kratje kunnen we goed gebruiken. Net als eierdozen! 

bedrijfsfilm! 

Monique (Jouw Dagelijkse Kost) en Sandra (Streekboer) zijn een paar week geleden bij ons geweest en Stefan heeft (mbv Jaap, drone) een prachtige bedrijfsfilm gemaakt! Een geschreven stukje: https://destreekboer.nl/bij-de-boer-timpelsteed/ & de film (staat nu nog alleen op facebook) https://www.facebook.com/stephan.janssen.31/videos/1200287460901135

Prachtige beelden (en een goed verhaal ;-))

Voor in de agenda!

Zaterdag 25 februari is er  weer een boerenmarkt in Nije Leije. Ook kunt u daar bestellingen uit de categorie “van Kuub naar Keuken” afhalen.

en woon je in de omgeving van Buitenpost, meer richting Surhuisterveen of “de walden”? Via Henk en Hennie van cadeauwinkel Op e stal kunnen onze produkten ook besteld en zelfs thuisbezorgd worden! Meer informatie? Stuur een mailtje naar opstal@waddengoud.nl of app/bel Henk Pilat 06 54341610, of mij,  

Fijne week gewenst!


met vriendelijke groet,

namens Team Timpelsteed & Vento Verde 

Rika Sipma          06 – 10 40 06 56

 mail wordt iedere maandag en donderdag gelezen; dringende zaken? app of bel! 

Openingstijden

Onze winkel is geopend op

Maandag           13:00 – 16:00

donderdag         13:00 – 18:00 

zaterdag             9:30 – 12:00

Timpelsteed

Biologisch dynamisch akkerbouwbedrijf Timpelsteed & Zorgboerderij Vento Verde

Bezoek onze winkel

Maandag: 13:00 – 16:00
Donderdag: 13:00 – 18:00
Zaterdag: 09:30 – 12:00